Samenwerking

Samenwerkingen

Elke dag beter zijn dan de dag ervoor. Dat is ons streven. We hebben ontdekt dat we het onszelf makkelijker maken als we daarbij samenwerken met andere toppartijen. Samenwerken, verbindingen maken tussen vakmensen en topbedrijven, daar houden we van. Samen groeien is leuker groeien, en daar komen mooie planten en diensten uit voort.

Eind 2017 raakten we in gesprek met Floricultura en we zijn nooit uitgepraat geraakt! Uit die gesprekken tussen Floricultura en Van der Voort Young Plants is een innige samenwerking voortgekomen, waarbij we elkaar versterken. Mooi!

Bij Floricultura is de expertise in huis om de internationale verkoop te optimaliseren, terwijl ons uitgangsmateriaal van Anthurium en Spathiphyllum een waardevolle toevoeging is voor het portfolio van Floricultura. Zo is er een groot internationaal netwerk ontstaan waarmee we veel dichterbij de klant staan, zowel met klantbezoeken als via (digitale) informatievoorziening. Dat is gezellig, maar ook effectief.

Van Der Voort Young Plants kiest bewust voor de lange termijn in de samenwerking met Floricultura. Samen bouwen we dagelijks aan efficiënte communicatie, een flexibele operatie en het optimaliseren van onze gedeelde processen. We luisteren naar de klant en haar wensen, zodat we als netwerk de producten op de markt zetten die het beste zijn afgestemd op de behoefte. Let’s grow forward, together!

Van der Voort Young Plants is lid van Plantum. Dat is de branchevereniging voor de sector zaden en jonge planten en dat betekent dat wij uitleveren via de algemene voorwaarden van Plantum. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.